EERDERE GROTE RESETS OP AARDE


HAARP, Chemtrails, GMO en Vac-shots zijn wapens die worden gebruikt in de huidige grote reset voor het creëren van nieuwe genetisch gemodificeerde menselijke hybride soorten!


Een Grote Reset vindt elke 300-350 jaar plaats volgens het onderstaande bericht van Gorgi Shepentulevski


Een Grote Reset vindt plaats wanneer bestaande mensen worden geëlimineerd en vervangen worden door een nieuwe genetisch gemodificeerde soort hybride mensen.

In het Tartaars-Macedonische tijdperk van Alexander's het Grote Wereldrijk, waren alle mensen op alle 5 continenten wit-felgekleurde mensen, en ze waren breatharians (ze aten niet en dronken niet) ze leefden gewoon van de lucht die ze inademden.

Toen, 350 jaar geleden, vond er een grote reset plaats, en al die 5 meter lange ademariers waren weggevaagd door een grote overstroming en DEW (Direct Energy Weapons), en eerst vervangen door een nieuw gecreëerde hybriden van 3 meter hoog, terwijl, aanvankelijk ademende mensen, maar met ingevoegde darm (maagdarmkanaal) in hun maag; een lange buis die begint bij de mond en eindigt bij de achterste passage (anus). Kort daarna waren nieuwe hybriden van 2 meter hoog, aanvankelijk wit, en daarna waren alle overige kleuren van mensen gecreëerd en geïntroduceerd op aarde, maar deze keer hadden mensen voedsel en water nodig om te overleven. Dat is wat we vandaag zijn.

Aangezien 350 jaar van de laatste Grote reset al zijn verstreken, is het nu tijd voor een nieuwe Grote reset hier op aarde, en de nieuwe Grote reset vindt op dit moment plaats, waardoor geleidelijk aan alle mensen in de wereld zal worden vervangen door een nieuw gecreëerde genetisch gemodificeerde soort hybride mensen.

Dr. Adriyana Love legt in deze video perfect uit hoe de grote reset op aarde plaatsvindt. Dit is wat ze zei in haar interview:

Vraag van de verslaggever: hoe herschrijven deze vac's precies DNA?

Het liefdesantwoord van Dr. Adriyana:

De embryo's zijn dubbelvilt organismen, en dat is wat ze transfecteren, ze kunnen groter worden, en ze vermenigvuldigen zich in het lichaam wanneer ze in contact komen met grafeenoxide, ze vermenigvuldigen zich snel. Dus gebruiken ze deze technologie genaamd CRISPR CAS9 en BLAST and blast, en ze gebruiken een proces genaamd Electroporation, met behulp van elektronen op programmeerbare gouden nanobots. En dit is hoe ze zich richten op het celorganel van de kern. Dr. Anthony Fauci financiert de productie van deze nanobots.

Vraag van de verslaggever: hoe herschrijft het het DNA?

Het liefdesantwoord van Dr. Adriyana:

Het werkelijke proces van transfectie is erg moeilijk te begrijpen, maar ze richten zich op de zenuwcellen en embryonale cellen in de mens. Dit is de reden waarom we neurodegeneratieve en auto-immuunreacties zien op de gevaccineerde mensen, die stil zijn. Maar ze richten zich ook op de embryonale cellen in de testis en eierstokken, wat betekent dat ze ook de nakomelingen van de gevaccineerde mensen transfecteren en klonen. Dit betekent dat ze in feite een nieuwe hybride soort produceren met behulp van mensen.

Vraag van de verslaggever: Dus, als Tom is gevaccineerd en hij plant zich voort met Jane, en ze hebben een kind, dat kind is geen mens, is dat waar?

Het liefdesantwoord van Dr. Adryana:

Juist!

Het zijn genen die het zwijgen opleggen, dus ze leggen genen het zwijgen op door bepaalde genetica uit te schakelen die ze niet willen in de mens, en door nieuwe genetica te programmeren en te coderen die ze daar wel willen. Ze bekabelen ook een nieuw brein en een nieuw zenuwstelsel bij mensen, en ze voegen een nieuwe derde streng toe aan het DNA. Dus nemen ze 2.0 biologische mensen en transfecteren ze in een hybride.

De nakomelingen van de mensen die zijn gevaccineerd zullen geen mensen zijn, ze zullen niet de door God gegeven genetica dragen die mensen hebben, en ze zullen een nieuwe soort zijn. En ze kunnen mixen en matchen, met de Luciferins kunnen ze deze genetisch gemodificeerde mensen 24/7 volgen, wat ze ook doen en waar ze ook gaan.

Ze kunnen deze nieuwe genetisch gemodificeerde nieuwe soorten mensen naar believen extern en op afstand opwaarderen en opreguleren. Dat heet extern neerwaarts reguleren van de genetica. Ze kunnen de genetische code van mensen veranderen via internet. Dit gaat allemaal via de eukaryote genoomannotatiepijplijn. Het is een website; het is een externe database voor het volgen en op afstand besturen van transgene mensen. Deze zijn allemaal in de open lucht.