DE MH17 DOOFPOT


Werd op de crashsite van de MH17 het eerder verdwenen vliegtuig vlucht MH370 gevonden?


Onderzoekers denken van wel...


Het verhaal over de MH17 stinkt enorm (vliegramp op 17-07-2014) en klopt niet met de feiten.

Tip: Bekijk en beluister de onderstaande video's, lees de commentaren en informatie en ga zelf ook onderzoek doen.

Helpt U mee om de onderste steen boven te krijgen?


Mark Rutte lukt het nog steeds niet. Of Mark Rutte is wel op de hoogte en houdt bewust informatie voor de bevolking achter wegens bepaalde redenen wat niet bekend mag worden bij de bevolking?

Er zijn geen interviews met nabestaanden over hoe ze nu eigenlijk hun geliefden hebben geïdentificeerd. Vele vragen zijn er nog steeds. En bewijzen, ho maar: "Staatsgeheim" snapt u wel?

Wie is op de hoogte van Vrijmetselaars, de Vrijmetselaarseed en het Vrijmetselaarsteken?

Het Vrijmetselaarsteken werd een paar keer getoond in de onderstaande video en gemaakt door Opstelten. Zie de onderstaande foto en het handgebaar wat Opstelten tot twee keer maakte in het begin van de speech van Mark Rutte over de MH17.

Tip: Luister eens naar wat er op het moment wordt gezegd door Mark Rutte en precies op dat moment maakt Opstelten het Vrijmetselaarsteken. Met andere woorden, wij zitten hier zelf achter, wij liegen hier over de waarheid.

Lees ook de commentaren onder de betreffende video van de MH17.

Tip: Klik de onderstaande link van de video aan om de commentaren te lezen.

Video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKsBontes, Omtzigt en Rutte

In de onderstaande video is Rutte in het debat over MH17 boos geworden op Kamerleden Bontes en Omtzigt. Zij verweten de premier dat hij feiten rond de rampvlucht in de doofpot stopt. Rutte noemt dat 'insinuaties die beneden de gordel zijn'.

Maar luister allen eens heel goed naar de onderstaande discussie tussen Bontes en Rutte.

Trek zelf Uw eigen conclusies, is pinnokio weer eens aan het liegen?


Merkel is ook een Vrijmetselaar

Google zelf eens naar Merkel en illuminati, dan komt U de onderstaande plaatjes tegen.

Op alle topfuncties in Europa en op vele topfuncties in de rest van de wereld zitten Vrijmetselaars die zich verenigd hebben in geheime en occulte genootschappen.

Zij seinen naar elkaar middels handdrukken, handgebaren en informeren elkaar met getallen (numerologie) en symbolen.


COR PAN (SCHILDER)

Op de beroemde foto van Cor Pan (Cor Schilder) waarop Cor grapt "Als ie verdwijnt, zo ziet ie eruit", zien we op het luik van het landingsgestel staan RC van de MRC. Daar had moeten staan RD van de MRD. Vervolgens gaan we ramen tellen tussen de cockpit en de eerste deur en dan tellen we er 13. Dan bekijken we de wrakstukken in Oekraïne en dan blijkt dat daar een wrak ligt met maar 12 open ramen. Nummer 13 is een geblindeerd raam.

De "verdwenen" MH370 had deze configuratie. 12 open ramen en 1 afgesloten raam.Passagierslijst + bemanning MH17

Klik hieronder om deze passagierslijst te dowloaden of te bekijken.

Cor Pan (Cor Schilder) en zijn vriendin Neeltje (Cornelia Janssen) staan op deze lijst vermeld.


NATIONAAL MONUMENT

Wat valt U op wanneer U het Nationaal monument ziet van de MH17?

Aan welk beeldmerk of teken doet U dat denken? Dat wat hierboven staat?

Het Alziend oog? Het teken van de illuminati? Van de Vrijmetselaars? Right!


PASPOORTEN

Er werden gloednieuwe, onbeschadigde paspoorten uit een Oekraïns voertuig getoverd, waarvan sommigen zelfs ongeldig waren gemaakt. Wie kan op een vliegtuig stappen met een ongeldig paspoort? In de bagage trof men alleen winterkleding aan, terwijl de MH17 onderweg zou zijn naar een snikheet oord. Op telefoons die werden aangetroffen vond men foto's en data van 2013. Nagenoeg niets van 2014. Het lijkt erop dat men de verdwenen MH370 en haar dode passagiers heeft gebruikt in een valse vlag operatie om Rusland te demoniseren, maar dat mislukte. De vraag rest nu, waar is de MH17 met haar passagiers?

Getuigen die 20 minuten na de ramp ter plaatste waren troffen in verregaande staat van ontbinding verkerende lijken aan van voornamelijk Aziatische afkomst. Ze waren doordrenkt met conserveringsmiddel en bloedde niet. Er werden slechts 9 kinderen terug gevonden, terwijl de MH17 half vol gezeten zou hebben met kinderen.

Wanneer jullie onderstaande video middels Facebook bekijken van de MH17 (met Aziatische lijken van de MH370 die naar formaline ruiken) wat denken jullie dan? Heeft Rutte gelogen?

Welk spel wordt hier gespeeld?


** WAARSCHUWING **

SHOCKING VIDEO


Link ► https://www.bitchute.com/video/h3bPqYcxp1EF/


Met Nederlandse vertaling op Facebook ►

https://www.facebook.com/AnonymousWorldwideNL/videos/1296740250355051/PASSAGIERS

Volgens onderzoekers waren dit de inzittenden van de beide vliegtuigen.

Inzittenden MH17:

In de MH17 zouden 100 AIDS geleerden gezeten hebben die onderweg waren naar een conferentie in Australië en zij hadden niet alleen een geneesmiddel maar konden ook bewijzen dat de VS AIDS had ontworpen voor depopulatie en het had uitgezet in Afrika.

Inzittenden MH370:

Er zaten zeer waarschijnlijk 20 wetenschappers in de MH370, waarvan 4 patenthouders. Waren van een chip voor halfgeleiders voor het militaire complex. Rothschild was de vijfde patenthouder en nu enige patenthouder na de doodverklaring van de andere vier, miljarden bracht het hem. Rothschild is nu soal patenthouder van de chip zoals ze dat noemen, hij was de enige die niet aan boord was als patenthouder, dus nu zijn de patenten van hem.


Het scenario van vlucht MH17 kan als volgt gegaan zijn volgens onderzoekers:


Scenario 1):

Niet de MH17 maar de MH370 is in Oekraine neergehaald of naar beneden gestort. De MH370 is indertijd, nadat deze van de radar verdwenen was, laag over het water zeer waarschijnlijk vliegend waargenomen en is geland op een geheime basis op Diego Garcia. Van daaruit naar Tel Aviv gevlogen, daarna bestemming Schiphol Amsterdam, waar EL-AL een eigen hangar hebben, waar niemand inzage in heeft. En daar de switch gemaakt met de MH17.

Scenario 2):

Vliegtuig (vlucht MH17) is weggetaxied naar een hangar van EL-AL alwaar de passagiers zijn geliquideerd. De MH370 is met in formaline gedrenkte lichamen, in de plaats van de MH17 opgestegen en neergehaald op de afgesproken plek. MH370 werd (voor de verdwijning) laagvliegend waargenomen in de richting van CIA basis Diego Garcia waar een hangar staat die als een Faraday Cage fungeert. Daar zijn de passagiers geliquideerd, organen geharvest, en behandeld met formaline. Later naar Tel Aviv gevlogen, en van daaruit naar Schiphol en in de Israëlische hangar geparkeerd. Deze hangars worden gezien als Israëlisch grondgebied, en zijn dus verboden gebied voor onbevoegden, dus TOP SECRET !!


RESUMEREND/SAMENVATTEND


Met alle respect voor de slachtoffers en nabestaanden van beide vliegtuigen...


MH17 is wellicht een megascam met meerdere doelen:

Octrooien voor de Rothschilds, om een oorlog met de Russen uit te lokken, evenals om een excuus te fabriceren voor een oorlog tegen de burgers van Oost Oekraïne! En dan natuurlijk de olie en gaswinning op die plaats!

Het is een spel van bloedofferingen, manipulatie, manipulatie van meningen, visie opdringen enz enz. Blijf open-minded en zoek de symboliek in dingen, daar is geen speculatie voor nodig, maar inzicht en begrip van energieën, symbolen en nummerologie.

U moet begrijpen wat Illuminati, Vrijmetselarij, Tempeliers, Bankiers enz. doen en waarom!

Het is niet niets om het allemaal te begrijpen...

Laat staan de waarheid te aanvaarden...

Bericht van de zwarte doos ► https://www.hpdetijd.nl/2014-09-09/laatste-gesprek-van-piloten-mh17-vrijgegeven/


Wat is Uw visie of overtuiging?


Laat het ons per e-mail weten!

Dank U wel.

info@volkwordwakker.nl