AUSTRALIE

Nog steeds in Australië met een beetje waargebeurde geschiedenis volgens Gorgi ShepentulevskiVolgens Gorgi Shepentulevski vertellen de bovenstaande 4 foto's boekdelen over de ware geschiedenis van Australië en de rest van de wereld. Ze zijn met elkaar verbonden op een manier dat ze een zeer geheime en verboden Australische geschiedenis onthullen, die nog nooit in een geschiedenisboek is geschreven, waar dan ook ter wereld.

De eerste foto toont een kaart van hoe Australië eruit zag in het jaar 1827, 25 jaar na de grote overstroming.

De tweede foto laat zien hoe Australië er ongeveer 150 dagen na de grote overstroming van 1802 uitzag.

De derde foto toont Independent Australian Nation of the 1/january/1901.

Op de vierde foto is te zien dat het Britse rijk het grootste is in de geschiedenis van de Nieuwe Wereld na de zondvloed.

Op de eerste foto zien we een duidelijke politieke verdeling van het Australische continent tussen twee regeringsstaten: AUSTRALIDIA en ANGLICANIA, die vandaag niet bestaan ​​in Australië. Wie waren deze twee staten in Australië die tientallen jaren standhielden, om precies te zijn tot 1901 toen Australië één natie werd, en hoe zijn ze in de eerste plaats ontstaan?

Zoals te zien is op de eerste foto, was de helft van het Australische continent gekoloniseerd en geregeerd door Anglicania (dat was Engeland), maar India was niet alleen nooit een koloniale macht geweest die ongeveer 150 jaar geleden de helft van het Australische continent regeerde, maar India werd zelf geregeerd door Engeland destijds! Dus, wie was in godsnaam die Australindische wereldmacht om samen met Anglicania half Australië te regeren, kort nadat Tartaria was gedecimeerd door de grote overstroming van 1802?!?

Zo was de ware geschiedenis!

Toen het Tartaarse tijdperk op alle 5 continenten begon rond 1300 na Christus, was er slechts één blanke huidsvolk in de wereld, slechts één geschreven en gesproken taal, één cultuur, één traditie, enz. De reden dat alles één was, is omdat ze allemaal broers waren en zussen uit dezelfde familie, en ze waren allemaal breatharians die niets aten of dronken en geen keukens of toiletten in hun huizen hadden! De taal die ze spraken in alle 5 continenten was Macedonisch, het schrift waarmee ze schreven was syllabische runen, en hun land heette Macedonië.

Lees deze link voor meer informatie ► 

https://www.facebook.com/groups/3839860786036530/permalink/4119626208059985


Zoals uitgelegd in deze link, is het woord 'Macedonië' geen zelfstandig naamwoord, maar een beschrijvende term van iets mysterieus dat verborgen is in dit woord, zoals uitgelegd in de link.

In feite waren woorden in runenschrift van die tijd geen woorden, maar een beschrijvende weergave van de kenmerken van abstracte betekenissen.

Een andere naam waarvoor Macedonië in die tijd bekend was, was 'India', ook al is het geen zelfstandig naamwoord, maar een beschrijvende term geschreven in runen die betekent: 'Ons Eerste Heilige Macedonische Land'.

Dus oorspronkelijk werd Tartaria zowel Macedonië als India genoemd, en pas toen het Macedonische wereldkoninkrijk begon te dalen en te verdelen, werd het bekend als Tartaria.

Dit is de echte reden waarom geschiedenisboeken schrijven dat Alexander de Grote naar India ging in de tijd dat het huidige India nog niet bestond, maar het echte verhaal is dat Alexander niet ging naar waar India nu is, maar naar Siberië in Rusland. die toen India heette.

Dus de term 'Australindia op de kaart van de eerste foto verwijst naar de echte Macedonische wereldmacht in verval die ook India werd genoemd, en omdat het Australische continent deel uitmaakte van het Macedonische Wereldkoninkrijk, na de grote overstroming van 1802 scheiding tussen Engeland en Macedonië, ook wel India genoemd.

Hoe kwam Engeland op om wereldsupermacht te worden om het Macedonische rijk uit te dagen?

Tot ongeveer 350 jaar geleden was er slechts één Macedonisch mensenras op aarde, maar toen werd er een ander gekloond zielloos slavenras op aarde gecreëerd, en omdat ze genetisch veranderd waren om gehoorzame dienaren te zijn van hun scheppers, kregen ze de macht om de wereld te regeren. en dienen hun meesters in vermomming.

Ze richtten hun aanstaande wereldregerende hoofdkwartier op in Londen-Engeland en richtten een privéleger op met een groot aantal marinesoldaten klaar om over de hele wereld te worden gestuurd om te veroveren, koloniseren, plunderen en tot slaaf te maken.

Het was na de grote overstroming toen de Macedonische elektrisch aangedreven zeevloot, zoals de Titanic, die op veilige locaties over de hele wereld was gestationeerd, in handen viel van dit gekloonde ras, waardoor ze onmiddellijk elektrisch aangedreven supersnelle schepen kregen en elektrisch aangedreven kanonnen en wapenwapens, Engeland was in staat het Macedonische rijk uit te dagen en een groot deel van de wereld te veroveren.

Dat deden ze vermomd via het bedrijf genaamd 'East Indian Trading Company', dat helemaal geen commercieel bedrijf was, maar een privéleger met meer dan 200.000 hoogopgeleide soldaten en mariniers uitgerust met energiewapens, met als missie het veroveren, plunderen, en maak zoveel mogelijk van de Oude Wereld tot slaaf, de reden waarom het Britse rijk het grootste was in de geschiedenis van de Nieuwe Wereld na de grote vloed.

Zie foto 4.


Dus, terug naar mijn eerste vraag:


Wie was in godsnaam die Australindische wereldmacht om samen met Anglicania half Australië te regeren, kort nadat Tartaria was gedecimeerd door de grote overstroming van 1802?!?


Australindia was de Macedonische wereldmacht van Alexander de Grote, en toen de grote tsunami van 600 meter hoog het Macedonische Wereldkoninkrijk verwoestte, werd het Australische continent in tweeën gedeeld door de Grote zee in het binnenland, zoals te zien is op foto 2, en toen Engeland spoedig een supermacht werd daarna veroverde het het zuidelijke deel van het Australische continent, zoals te zien is op foto 1, maar het noorden van Australië bleef tot 1901 nog steeds onder Tartaars-Macedonische Australindische heerschappij, zoals te zien is op foto 1. Het is in deze regio van Australindia waar de vorige beschaving vóór de Grote overstroming liet de grootste Australische kunstschat van grotschilderingen achter, bekend als Kimberley.

https://www.facebook.com/gorgi.shepentulevski/posts/4735692563149766?notif_id=1638712559124690&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif


Het was niet alleen in Australië waar het koninkrijk van Alexander de Grote Macedonische Wereld werd aangevallen na de grote overstroming, maar tegelijkertijd over de hele wereld.

In Noord-Amerika was de zogenaamde burgeroorlog in feite een oorlog tegen Macedonië, waarbij tegelijkertijd steden over het hele land werden vernietigd en verbrand, tegenwoordig bekend als de grote branden van Amerika. De aanval op het Macedonische koninkrijk in Amerika werd gedaan door gecombineerde Engelse, Franse, Duitse en Russische troepen.

In Midden- en Zuid-Amerika was de zogenaamde oorlog tegen de Inca's, Azteken en Maya's in feite een oorlog tegen het Macedonische wereldkoninkrijk, aangevallen door gecombineerde Spaanse en Portugese troepen, en na de oorlog vestigden ze hun koloniën, de taart onder hen verdelend, met Braziliaans grondgebied dat onder de Portugese heerschappij valt en de rest van het Midden- en Zuid-Amerikaanse continent onder de Spaanse heerschappij.

In Afrika werd het Macedonische Wereldkoninkrijk aangevallen door een gecombineerde strijdkrachten van Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Portugal, Nederlanders, Italië en het Ottomaanse Rijk.

Het Aziatische continent werd aangevallen door een gecombineerde strijdmacht van Rusland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Nederland, Portugal en later de Verenigde Staten. Het Aziatische continent leed onder de grootste aanval op het Macedonische koninkrijk door de grootste Europese strijdmacht die ooit tot die datum was verzameld, waarbij alle Europese landen deelnamen aan de oorlog, inclusief het enorme leger van tsaar Alexander I van Rusland.

In geschiedenisboeken staat deze oorlog bekend als de Napoleon-oorlog tegen Rusland, maar in feite waren de Russische en Napoleon-troepen bondgenoten tegen het Macedonische wereldkoninkrijk. De zogenaamde 'Tunguska-meteoriet' was in feite een krachtig Direct Energy Weapon (DEW), dat het afvalgebied in Siberië vernietigde en miljoenen Macedonische burgers, vrouwen en kinderen doodde, waar het bolwerk van de centrale verdediging was gelegen.

Het hart van het Macedonische koninkrijk op het Balkan-schiereiland, bekend als het Byzantijnse rijk, werd aangevallen door het Ottomaanse rijk, met enorme hulp van Rusland, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Tijdens deze periode van voortdurende oorlog tegen het Macedonische wereldkoninkrijk door gecombineerde krachten van de rest van de wereld, heeft de wereld de grootste vluchtelingen- en dakloze kinderencrisis ooit meegemaakt, en de meeste steden werden overspoeld met weeskinderen waarvan het aantal in miljoenen liep.

Deze kinderen staan ​​tegenwoordig bekend als 'Orphan Train Movement', toen kinderen vanaf twee jaar werden verkocht en vervoerd per trein.

https://www.facebook.com/groups/3839860786036530/permalink/4380244995331437