POLITIEGEWELD

Lees deze informatie aub zorgvuldig door van wat er nu gaande is bij de Politie!


STATEMENT VETERANEN

MUSEUMPLEIN AMSTERDAM 28-03-2021

De onderstaande video geeft een goede weergave weer van de dag van wat er gebeurde. Er werden onmenselijke praktijken gepleegd door de politie. Kijk goed wat er gebeurde, hoe vredelievende veteranen en vredelievende mensen werden belaagd door 2 waterkanonnen en de politie.

Ook deze politieagenten dienen straks berecht te worden voor het Neurenberg Tribunaal 2.0.

Zij laten zich als betaalde huurlingen inzetten voor een criminele organisatie.
AUB DEEL DIT MASSAAL OP SOCIAL MEDIA EN ZOVEEL MOGELIJK WEBSITES !!

WE MOETEN ECHT GAS GEVEN NU !!

HET DUURT TE LANG !!


WIE WEET WAT ER IN ONZE NAIEVE ONWETENDE FAMILIE, GELIEFDEN, OUDEREN,

GEHANDICAPTEN EN MEDEMENSEN WORDT GESPOTEN AAN INJECTIES?


Enkele woorden van een ME'er:

"We worden ook gestimuleerd namen van collega's door te geven van wie we weten of vermoeden dat ze tegen het beleid van de overheid en het repressieve beleid van de politie zijn.

Die collega's worden extra in de gaten gehouden, of niet meer als ME-er ingezet, omdat ze volgens de leiding 'een gevaar voor het korps' zijn die je beter kwijt dan rijk kan zijn.

De organisatie wordt van binnenuit volledig aangetast doordat goede mensen, die de samenleving willen beschermen, het korps verlaten.


Ik kan als politieman geen mens meer zijn. Ik voel me misbruikt en besmeurd door een werkgever die mij gebruikt voor het onderdrukken van onschuldige burgers.

Door een overheid die mij misbruikt om vrijheden van mensen in te perken, grondrechten zoals het recht op demonstratie met voeten te treden. Om jongeren die doen wat jongeren horen te doen, rondhangen, knuffelen, plezier maken, hun levensvreugde te ontnemen.

Ik voel mij bedrogen door een werkgever, door de politieorganisatie, die mij werk voorspiegelde waarbij ik beschermer en hulpverlener zou zijn, handhaver van democratisch tot stand gekomen wetten.

Ik ben belogen!

Ik help mee Nederland te gronde te richten. In dienst van een repressief regime.


Ze doen 't zelf maar. Ik ben op zoek naar ander werk. En wanneer ik dat gevonden heb neem ik ontslag en ga tussen de demonstranten op het Malieveld of Museumplein staan, en zal mijn voormalige collega's in de ogen kijken, en vragen: ben je trots op jezelf?"


De rest van dit verhoor:

https://bpoc2020.nl/pdf/Transcriptie%20politieverhoor%2013.pdf

Andere politieverhoren:

https://bpoc2020.nl/verhoren/- Een belangrijk bericht uit 2019 -


GEHEIM EU LEGER EN GEHEIME EU POLITIE EENHEID BESTAAN!


Dit bericht geeft U inzicht waar mensen als Rutte, Merkel en Macron zich mee bezighielden in 2019.


KIJK KIJK KIJK KIJK KIJK op 11 minuut 43 in de onderstaande video:

Twee dames op de voorste rij waaronder Ursula met een driehoekhandsignaal. Bovendien heeft Ursula een merkteken tussen haar wenkbrauwen. Sla een boek over gezichtsleeskunde daarover open / zoek op Google.

Tip: Kijk ook even op bitchute naar Tim Gielen Monopoly.


Maak kennis met PESCO

Het EU leger dat de EU regeringen achter de schermen samen geregeld hebben. Het Europees leger is allang een feit en bestaat gewoon.

En maak kennis met EUROGENDFOR, dit is een geheime Europese politie eenheid, die wordt ingezet bij rellen tegen de EU regeringen ..... daarom spreken sommigen Engels.

De Europese media zwijgt het dood, met de Nederlandse media voorop. Er is weinig te vinden hierover, het wordt in de doofpot gestopt.

Het Verdrag van Lissabon

Net als het Verdrag van Lissabon, dat werd ook in de doofpot gestopt. Ondertekend door Nederland, terwijl meer als de helft ervan ertegen had gestemd. Geen journalist die hierover spreekt. De EU kan wanneer het wil een EU land binnen vallen en de controle overnemen van dat land en van de regering.

Goed blijven opletten wat er zich nu voltrekt Anno 2021 in de wereld, het wordt en is Bijbels!

Video ► https://youtu.be/_XDBNmVBKjs

Lees vooral de reacties onder de video!Voorvallen van politiegeweld

De politieagent moet zijn gebruikte geweld altijd melden volgens de onderstaande website en er verantwoording over afleggen. Maar gebeurt dat ook werkelijk in alle gevallen?

NEE

https://www.politie.nl/themas/politiegeweld.html


Ontluisterende slachtofferverklaring over excessief politiegeweld Den Haag van 20-02-2021


Zaterdag 20 februari jl. besloten mijn man en ik na bezoek aan onze kinderen - die in Den Haag wonen - te wandelen in Den Haag of in Scheveningen. In verband met voorspelde adviezen, besloten we in de mooie wijken van Den Haag te wandelen.

We kwamen terecht op het voetpad naast de Koningskade. Hier eenmaal aangekomen moest mijn man naar het toilet. Ik ging zelf op een bankje zitten met mijn rug naar het Malieveld, lekker in het zonnetje.

Lees verder op de onderstaande website >>