NESET TEMIRCI

Wie is Neset Temirci?

Zie website ► https://ntblauwbloed.blogspot.com/

Waarheid majesteit schennis

Mocht U de waarheid willen weten achter het proces over de zogenaamde majesteit schennis?

Klik op de PDF link hieronder en zie hoe vuil het koninklijk huis bezig is tegen burgers die te veel zagen van deze familie.

https://www.place4free.com/Temirci/neset-temirci-part1.avi

De inmiddels verwijderde youtube video over majesteit Schennis staat in het Telegram kanaal van het nep Koningshuis (informatiekanaal).

Telegram ► https://t.me/joinchat/WGQYcQ0TwxQxODZk


Bron ► https://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Neset_Temirci.htmWat is WAAR en WAT is NIET waar?


Welke missie heeft Neset Temirci in zijn leven?

Ieder mens heeft zijn goede kanten en zijn slechte kanten in het aardse leven!

Dit geldt ook voor Neset Temirci.


Op de blog van John Baselmans staat iets heel belangrijks te lezen:


Don't fight the system.

Go in the system and take them down on their own faults.


Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.

Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.
Te gast voor de extra lange uitzending van 13 juli 2016 van Pateo Radio was Neset Temirci (1972)


Neset Temirci is naar eigen zeggen onder andere de ex-vriend van Mabel Wisse Smit (1968), die in 2004 trouwde met de naar verluidt in 2013 overleden Johan Friso von Amsberg (1968).

Volgens Neset was Mabel getuige van twee moorden die gepleegd zouden zijn door Willem-Alexander von Amsberg (1967), die dus tegenwoordig haar zwager is. Kijk voor meer achtergrondinformatie over Neset op zijn blogspot getiteld NTblauwbloed.

Website ► https://ntblauwbloed.blogspot.com/

Omdat Neset, die twaalf jaar gevangenschap achter de rug heeft voor een moord op iemand die volgens hem nog altijd in leven is, openheid over alles wil geven, vroeg hij om een een extra lange uitzending. Daarom duurde deze uitzending van Pateo Radio maar liefst drie uur.

Vanwege deze verlenging riep gastheer Johan Oldenkamp de hulp in van John H. Baselmans (1954), die zelf al drie maal als gast deelnam aan Pateo Radio. Deze keer fungeerde John als co-host.

In deze aflevering van Pateo Radio hebben Neset, co-host John en host Johan getracht de complete beerput open te trekken, in aanvulling op de vier afleveringen van Pateo TV die hier ook al over gingen (namelijk de afleveringen 21, 22, 23 en 24).

Op maandagavond 29 augustus 2016 ging Neset vanaf 22:00 uur opnieuw in gesprek met Johan, maar ditmaal tijdens een live uitzending van Pateo TV: aflevering 29.


Koninklijke Krenking met Neset Temirci

Pateo TV, aflevering 29

Een Nep Koning kun je niet beledigen!

Op donderdag 14 juli 2016 werd een uitspraak van een Zwolse rechter landelijk nieuws, want het ging hier over een veroordeling vanwege het vermeende beledigen van het zelfbenoemde hoofd van de staat der Nederlanden. De naam van de 44-jarige man die daarbij een celstraf van dertig dagen kreeg opgelegd is Neset Temirci (1972), een Koerd van Turkse afkomst, woonachtig in Kampen. De avond voor deze veroordeling was hij te gast bij een extra lange, rechtstreekse uitzending van Pateo Radio.


Openheid over Oranje

Pateo TV, aflevering 21

In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV geeft Johan Oldenkamp openheid over alles wat met de titel "Prins van Oranje" te maken heeft. Daarin bewijst hij eens en voor altijd dat niet alleen de Von Nassau's nooit "Van Oranje" zijn geweest, maar ook dat deze familie vanaf Juliana zelfs geen Von Nassau meer was.

Deze aflevering van Pateo TV kan worden beschouwd als een gratis voorproefje van de 30-delige videocursus over Wholly Science. Het laatste deel van de 24e video uit die cursus wordt in deze 21e aflevering van Pateo TV namelijk nogmaals gepresenteerd.


De Koninklijke Beerput

Pateo TV, aflevering 22


Om te beginnen is deze beerput juist niet oranje, maar toch wordt met deze paradoxale titel gelijk duidelijk waar het om gaat. Het gaat namelijk om de familie die meent van 'koninklijke bloede' te zijn, maar die in werkelijkheid 'Van Oranje' (of eigenlijk 'Van Orange') noch 'Van Nassau' is. Maar deze 22e aflevering van Pateo TV toont aan dat deze 'Oranje' beerput nog veel groter is dan in de voorgaande aflevering werd aangegeven.

(De foto die vanaf 29 minuten wordt getoond is niet van Johan Verhoek, maar van Charles Zwolsman.)

De moord op Marianne Vaatstra

Pateo TV, aflevering 23


Op zaterdag 1 mei 1999 werd Nederland opgeschrikt met het afschuwelijke nieuws dat een 16-jarig meisje uit Zwaagwesteinde in het Noordoosten van Friesland op beestachtige wijze was verkracht en vermoord. Haar naam was Marianne Vaatstra. Vanaf het allereerste moment is ons niet de waarheid verteld over deze aangrijpende zaak. En nu, na ruim 17 jaar, is die volledige waarheid nog steeds geen gemeengoed. De meerheid meent dat het officiële verhaal de waarheid zou zijn, maar die versie hangt van leugens en bedrog aan elkaar. In deze 23e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV, opgenomen op 1 juli 2016, smeedt allround onderzoeker Johan Oldenkamp alle feiten en getuigenissen aaneen tot een samenhangend en logisch verhaal. Daarmee wordt nu eindelijk duidelijk wat er die afschuwelijke nacht in 1999 van 30 april op 1 mei echt is gebeurd in de buurt van Kollum met Marianne Vaatstra.


Update 2019:


Al 20 jaar lang leugens rond de satanische moord op Marianne Vaatstra

Je hoeft alleen maar de feiten op een rijtje te zetten om te zien dat de door de Nederlandse justitie verzonnen lezing van de moord in 1999 op de 16-jarige Marianne Vaatstra op vele punten volstrekt onmogelijk is. Dat de top van het openbaar ministerie in Nederland al meer dan 20 jaar van corruptie aan elkaar hangt wordt voor steeds meer mensen zichtbaar. Maar wat nog niet iedereen durft te zien is dat de bron deze beerput te vinden is op het allerhoogste bestuurlijke niveau in onze lage landen. Deze lieden hebben hun ziel aan de Duivel verkocht in ruil voor het kunnen heersen over al die onwetende onderdanen. Je hoeft overigens niet bang zijn dat ik hier te ver zou gaan, want wie de waarheid kent weet dat geen enkele beschrijving van hun daden ooit ver genoeg zou kunnen gaan. Laten we de satanische moord op Marianne Vaatstra blijven herdenken totdat alle verantwoordelijken en medeplichtigen hebben gekregen waar zijn recht op hebben.


De zaak-Demmink

Pateo TV, aflevering 24

In 1997 werden vier mannen in top van de Nederlandse Justitie verdacht van seks met minderjarigen. Naast drie hoofdofficieren ging het ook om de directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, namelijk Joris Demmink (1947).

Daarop werd in 1998 het Rolodex-onderzoek gestart, maar al heel snel werd dit onderzoek van hogerhand stilgelegd. Op 1 november 2002 werd ontuchtverdachte Demmink zelfs benoemd tot de allerhoogste ambtenaar van Justitie, namelijk secretaris-generaal.

Na een gelijktijdige publicatie in de Panorama en de Gay Krant op woensdag 8 oktober 2003 werd Demmink opnieuw in verband gebracht met ontucht. Zijn naam werd weliswaar niet genoemd in die publicaties, maar het was voor de ingewijden duidelijk dat het om hem handelde.

Daarop verklaarde de Piet Hein Donner (1948), die als minister van Justitie Demmink had benoemd: "Er is geen sprake van rook, laat staan van vuur."

In deze 24e Nederlandstalige aflevering van Pateo TV toont allround onderzoeker Johan Oldenkamp aan dat Donner heeft gelogen en dat er zelfs volop vuur was. Bovendien begon die brand bij Justitie al rond het jaar 1980. Dat was wellicht ook de reden dat Demmink in 1982 overstapte van het Ministerie van Defensie naar het Ministerie van Justitie. Alle feiten worden in onderstaande videopresentatie netjes op een rijtje gezet.

De zaak-Demmink is vanwege twee redenen zeer controversieel geworden. Allereerst heeft de top van Justitie uit alle macht de deksel op deze beerput willen houden, of werd hiertoe van hogerhand gedwongen. Ten tweede is deze zaak verziekt doordat op geld beluste lieden opzettelijk feiten en fictie door elkaar zijn gaan halen.

Het doel van deze aflevering van Pateo TV is om neutrale kijkers te helpen om waarheid van leugen te onderscheiden.