WAAROM GELOVIGEN NIET VACCINEREN!

16-03-2021

Laat jij je vaccineren?


Bij de video is de volgende tekst te lezen:

Wellicht gaan zij (VPRO) er vanuit dat de de-populatieagenda van de WHO en WEF wordt doorgezet en dat er niet wordt ingegrepen door de alliantie?

De miljoenste vaccinatiespuit tegen corona is gezet en de overheid verwacht dat vanaf mei alle Nederlanders tussen 18 en 60 jaar aan de beurt komen.

Toch zal niet iedereen zich melden voor een prik.

Danny Ghosen ontmoet een christelijke binnenvaartschipper, gaat op bezoek bij de evangelisten van 'Jezus Leeft' en komt erachter dat veel christenen geloven dat een vaccinatie niet nodig is omdat God hen beschermt.

Reacties onder de video:


Danny is echt de grootste aanwinst voor de VPRO en eigenlijk voor de gehele publieke omroep sinds lange tijd. Iemand die interviewt en de mensen zelf aan het woord laat. In plaats van zelf in beeld te willen zijn en eigen verdriet laten zien aan de kijker, zoals bijvoorbeeld vaak gebeurt bij BNN, is hij oprecht geïnteresseerd en stelt hij sterke vragen. Top TV en precies waar de publieke omroep voor bedoeld is.


Het is echt een verademing om fatsoenlijke en open gesprekken te zien die wel confronteren maar niet escaleren of mensen met een "onpopulaire" mening wegzetten als gekkies. De neutrale vraagstelling en respect voor iemand met een heel andere mening is vrij zeldzaam; je ziet vaak ze proberen om iemand in een hoekje te drukken want dat zorgt voor "goede" televisie.


Danny,. Een verademing om je documentaires te zien. Vele goedkope journalisten kunnen veel van je leren. Jij laat mensen hun verhaal doen. En doet niet aan framing zoals heel de MSM. Top voor je evenwichtige programma's.


Tip: Lees ook deze info eens door ►

https://www.openbaring.nu/openbaring-13/16-18/het-getal-666-verklaard/