SEKSUEEL MISBRUIK

26-03-2021

Deel deze oproep van Joost Knevel en Johan Segers zoveel mogelijk aub!

In het begin is het moeilijk te geloven dat dit met kinderen wordt gedaan door volwassenen. Maar als je begrijpt hoe die cult werkt, dan is bewijs overbodig. Die satanisten moeten zo snel mogelijk verwijderd worden uit de samenleving!

Respect voor jullie openhartigheid!Het einde van de sado pedo netwerken nadert met rasse schreden!

Luister ook naar de onderstaande video van Micha Kat over Demmink en Rutte.

Haga heeft beloofd bij een overwinning van FVD de Demmink beerput open te trekken. Omtzigt is ook zeer goed op de hoogte van de Demmink zaak, maar die zit nu thuis met een burn-out en gewetensproblemen wat nu te doen.

Alleen met ondersteuning van de bevolking gaan we dit stoppen!

Zoals wij erover publiceren zouden anderen dat ook moeten doen en vooral wat heel belangrijk is, onszelf informeren met deze materie!

Seksueel misbruik moet stoppen!

https://revolutionaironline.com/demmink-weer-top-trending-nu-doorpakken-het-einde-van-de-sado-pedo-netwerken-nadert-met-rasse-schreden/


Kijk niet langer weg beste lezers!


Putin is ook op de hoogte van de pedofiele praktijken bij hooggeplaatsten in Nederland en heeft Rutte een keer toegesproken tijdens een persconferentie!


Opnieuw verschijnt Joris Demmink prominent herkenbaar op de Russische TV naar aanleiding van de ophef die in Rusland is ontstaan over de tolerante houding in óns land ten aanzien van pedofilie.

Naast het legaal toestaan van de pedofielenvereniging Martijn zorgt ook het niet vervolgen van Demmink voor de ernstige beschuldigingen aan zijn adres voor verontwaardiging bij de Russen.

Naast forensisch orthopedagoog Frans Gieles komt ook CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt aan het woord, die de Demmink-zaak meermalen aan de kaak heeft gesteld.

PS. De ondertiteling klopt in de onderstaande video en werd reeds gechecked door Russisch sprekende mensen.


Dr. Phil was ook op de hoogte van de pedonetwerken en het seksueel misbruik en verdween ineens van de buis in Nederland!

Kunt U zich dat nog herinneren dat de uitzendingen van Dr. Phil ineens stopte? U kunt alles terug lezen wat er zich toendertijd heeft afgespeeld op de onderstaande website. Dit is de 100% waarheid!

Leest U zich allemaal in aub, zodat deze gruwelijkheden met kinderen snel gestopt kan worden in Nederland en de rest van de wereld.

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/dr-phil-toont-pedo-netwerken-en-rtl-stopt-met-zijn-shows/


Een overlevende van seksueel kindermisbruik vertelt in het onderstaande interview over haar ongelooflijke ontsnapping uit de klauwen van de gestoorde elite


In de onderstaande video vertelt een slachtoffer over het seksueel misbruik en de mishandelingen wat haar overkwam. Ze werd gemiddeld zes uur per week verkracht en denkt voor haar twaalfde levensjaar meer dan 1700 uur lang te zijn verkracht.

Ze werd naar eigen zeggen door een schoonmaakster die voor haar moeder werkte in contact gebracht met het netwerk. "Later bracht mijn moeder me naar de pedofielen," verklaarde Lucas. "Mijn moeder was nooit echt een moeder. Ze was heel erg ziek en een psychopaat."


STEUN JOOST EN ALLE SLACHTOFFERS VAN SEKSUEEL MISBRUIK!

Steun Joost, Johan en Micha in hun pedostrijd en kom op voor alle kinderen in de wereld die seksueel misbruikt zijn of zelfs erger, satanische rituelen hebbben ondergaan of in het ergste geval vermoord zijn.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/