Vertaal deze pagina naar:

OVER ONZE GEBOORTETRUST EN GEEN BELASTING BETALEN

26-11-2022

Wij zoeken naar een passende oplossing voor iemand die zich in de schulden heeft gewerkt en nu zelfmoord wil plegen!


🆘 BERICHT 🆘

Welke raad zou U deze moeder en haar kinderen mee willen geven?

Daar deze moeder vast niet de enige is die schulden heeft hebben wij dit artikel geplaatst.


Onze redactie ontving het onderstaande bericht.

Diegene maakt zich nu ernstig zorgen over zijn of haar moeder die zelfmoord wil plegen.

Diegene vindt dat wij nu verantwoordelijk zijn voor de schulden van deze moeder.


Bericht:

"Bedankt voor het in de schulden werken van mijn moeder met alle informatie over de shit over geboorte trust en geen belasting betalen. Door jullie nieuws zitten wij nu met een moeder vol met schulden die we niet kunnen helpen omdat we zelf ook het geld niet hebben.

Zij denkt nu na over zelfmoord.

Ik zou graag een reactie van U ontvangen op korte termijn wat we hieraan kunnen doen, dit komt door jullie.

Dat zij hierin gelooft komt door wat ze hier leest en nu zitten we in de SHIT.Je komt maar met een passende oplossing!!!!!"

Reacties van onze lezers zijn welkom!

REACTIES VAN ONZE LEZERS:

"Waar is de natte handtekening van Uw contract met de belastingdienst of Uw zorgverzekering?"

"Zoek contact met het onderstaande juridische buro."

https://youriplate.nl/

"Dit is heel vervelend voor de moeder. Maar de handelingen die iemand verricht zijn altijd gebaseerd op een eigen keuze en Autonomie."

"Onder bewind laten stellen of schuldhulp in werking zetten.

Via sociale wijkteam aanmelden.

Nood breekt wet, ja, het is een matrix systeem, maar zie het als stapsteen naar de binnenkort komende vrijheid. U hebt uw kinderen hieruit te redden. Schuld -en schaamte gevoelens opzij. Voor je kinderen en voor jezelf. Ook ik heb hier fouten mee gemaakt en keihard geleerd wat eigen verantwoordelijkheid inhoudt in deze. Kan zeer ingewikkeld zijn, maar zet schaamte, schuldgevoelens ed opzij. Die kunnen ervoor zorgen dat u uwzelf naar beneden haalt. Geef niet op. Eigen kracht zit echt in u. En u kunt anderen niet verantwoordelijk stellen voor uw eigen daden. We kunnen u wel steunen en adviseren. Er is altijd een oplossing, een weg, altijd.

Via tg zijn er zgn 'grocery pages' die u mogelijk kunnen helpen. Ook voor ons land.

Zelfmoord dreiging en het eisen van een oplossing is hopelijk uit radeloosheid ipv anderen proberen te dwingen een oplossing te vinden voor een zelf veroorzaakt probleem. Ik wens u alles wat u nodig heeft en dat bestaat niet alleen uit bloemetjes. Dit is rauwe werkelijkheid waar wij allen mee geconfronteerd worden. U moet het zélf doen en dat kunt u ook.

Gezien de kinderen is het mi belangrijk om uw gevoelens echt te beheersen hoe onmogelijk u dat misschien ook overkomt. U bent gevallen, dan kunt u uw veren gladstrijken en weer opstaan.

Red uw kinderen."

❤️

"Vervelend dat mevrouw zich zo wanhopig voelt dat zij haar leven wil beëindigen. De boosheid en verdriet van haar kinderen is goed te begrijpen. Dat gezegd, het is en blijft iemands eigen verantwoordelijkheid in de keuzes die zij maken. Als zij besloten heeft om naar jullie berichten te luisteren en daar naar te handelen, is haar verantwoordelijkheid. Ook als zij besluit om suïcide te plegen. Dat het hartverscheurend is, is zeker. En een actie om geld in te zamelen is zeker een hartverwarmend idee om deze mevrouw bij te kunnen staan."

"Er is altijd een oplossing, dat heb ik geleerd uit eigen ervaring.

Onder bewind laten stellen of aanmelden schuldhulp, via sociaal wijkteam.

Ja, in de matrix maar overleven mét kinderen is nu belangrijkst, ik heb ook risico genomen en het luktte me niet, je moet heel goed weten wat en hoe. Schaamt u zich niet, u heeft een moedige of radeloze of ondoordachte keuze ( maakt niet uit, doen we allemaal ) gemaakt en dat is anders gelopen dan u wenste. Ik wens u sterkte en hoop dat u zich kunt sterken, ademhalen, jezelf bij elkaar schrapen en opstaan. U heeft nog niet verloren. Op Telegram zijn de zgn 'grocery pages' ook in ons land en ook zij kunnen u helpen. Haal adem, u bent echt sterker dan u denkt. Voor uw kinderen en voor uw zelf. Ik dacht ook kopje onder te gaan maar ik heb het gered! Mét kind samen en al 10 jaar onder dwang bij jeugdzorg. U kunt het! Er is een weg. Huil, schreeuw enz, maar geef niet op. Zie onder bewind of schuldhulp als een stapsteen naar vrijheid, dat duurt echt niet lang. Deze stap, lieve mama, je staat niet alleen. Je kan het. Laat je niet door de teleurstelling wegvagen. Het blijft niet zo en als u straks terugkijkt naar deze periode, kunt u trots zijn op uw zelf. Haal uw kracht naar voren en neem later tijd voor de nare gevoelens. Die kunt u aan en raakt u kwijt. Voor uw toekomst, voor de toekomst van uw kinderen.

Warme knuffel, you go mama! ❤"

Mijn moeder vekondigde altijd:

"Al is/lijkt de nood hoog, de redding is nabij".

En meestal is dat ook zo!

Zelfdoding is echt niet nodig,

ONTSPAN.

"Zelfmoord plegen = opnieuw als ziel incarneren en alle lessen uit dit 'verloren' leven opnieuw doen.

Zelfmoord is nooit de oplossing en is slechts kortetermijn denken."

Bel 112 in noodgevallen!