MUDFLOOD

09-07-2021

Jullie hebben het vast wel eens gezien van die oude huizen of gebouwen waarvan de ramen lijken te verdwijnen in de grond?


Door: Anita Mannessen


Vaak hebben ze een jaartal op het huis, bijvoorbeeld I835.

Waarvan de 1 eigenlijk meer op een I lijkt.

Je ziet het overal, vast ook in je eigen woonplaats.

Onze geschiedenis is namelijk een grote leugen.

Men heeft gewoon 1000 jaar erbij verzonnen.

Daarom die I ipv 1..

Er is al eens eerder een grote reset geweest.

Al is nog niet alles te achterhalen, hier een stukje échte geschiedenis ►

Website ► https://deloonslaaf.com/tartaria


Tartaria deel 1

Video ► https://youtu.be/ky_bfAX7QAY

Reacties onder de video:

Mijn moeder is 87, geboren en getogen in Amsterdam en onlangs vertelde ze me dat ze zich herinnerde dat ze als kind de puinhopen/verstrooide overblijfselen van "Het Paleis van Volksvlijt" had gezien. Ze zei dat het een prachtig groots gebouw moet zijn geweest toen het nog in één stuk was...


De grootste leugen aller tijden..!

Meer en meer mensen beginnen zich te realiseren dat we worden overgoten met enorme leugens verspreidt door media en overheid.

De grootste leugen aller tijden begon rond afgelopen Kerst (2018) langzaamaan zichtbaar te worden. Vrij onverwachts brak er een veld open dat ons plotseling toegang verschaft tot informatie over een beschaving, die op alle vlakken veel verder ontwikkeld was dan de huidige wereldbevolking.

Deze beschaving staat bekend als een zeer gezonde en vredelievende.

Ze waren in staat te reizen door middel van geluidsfrequenties en haalden hun 'vrije energie' uit de ether ofwel de lucht, waarmee zij hun huizen konden verwarmen, dus geheel zonder de fossiele brandstoffen van tegenwoordig.

Lees verder op de onderstaande website ►

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/de-grootste-leugen-aller-tijden/


Tartaria deel 2

Ze verborgen zelfs de elektromagnetische aard van de aarde door de wereldbol en de zwaartekracht uit te vinden. Hun agenten duwen Antarctica in plaats van de elektromagnetische noordpool.

Video ► https://youtu.be/M-kNj9_l9nQ

Een reactie onder de video:

Ze verborgen zelfs de elektromagnetische aard van de aarde door de wereldbol en de zwaartekracht uit te vinden. Hun agenten duwen Antarctica in plaats van de elektromagnetische noordpool.