WAT IS MK ULTRA MIND CONTROL?

06-04-2021

De nietsvermoedende bevolking wordt door Rutte gemanipuleerd met gaslightingstechnieken en MK Ultra mind control technieken.

Moeilijke woorden misschien, maar wanneer U dit begint te begrijpen gaat er een wereld voor U open, Succes!
Wat is MK Ultra mind control?


Om jezelf te leren begrijpen is het belangrijk om te weten wie je bent.

Zolang je dit niet weet moet je beseffen dat je geprogrammeerd bent. Je hebt dus een Ego ontwikkeld. Een persoonlijkheid.

Een alter creëer je door middel van een ernstig Trauma en door de hypnose van het slaven programma waar wij ons in het lagere bewustzijn in bevinden wat al 4000 jaar gaande is houden ze je in deze visuele cirkel, tijd om dit dus in de gaten te hebben en jezelf te bevrijden.

Als je weet wat MK ultra is en hoe ze dit toepassen op mensen 1 op 1 maar ook op grote schaal dan besef je ook dat je al 4000 jaar onder een hypnose leeft en je zelf een ego hebt gecreëerd om je zelf een houvast te geven omdat je gewoonweg niet meer weet wie je zelf bent. Je luistert dus naar een valse architect. Dit ego wordt beschermd en in stand gehouden door middel van Angst, doodsangst.

Als je dit beseft dan weet je dat je je ego niet bent en dat dit dus ook geen enkel deel van jou is en hoort dus ook niet bij jou, dit is dus een programmatie. Je bent een goddelijk wezen een zuiver licht wezen en geen persoonlijkheid maar een mens dat vanuit nature leeft zonder stemmen in het hoofd.

Een mens dat vanuit liefde handelt dat is het ware bestaan, een mens dat het volle besef heeft van zijn ware kunnen en capaciteiten. Besef dat je onsterfelijk bent en je ego en angsten verdwijnen, deze heb je niet langer meer nodig.

Het boek van Nathalie is een absolute must read als je wilt weten hoe die hele programmatie in elkaar zit en wat zich daadwerkelijk allemaal afspeelt achter de schermen van de entertainment, muziek, mode, film industrie en de politieke wereld, de leiders van het wereldtoneel hebben maar 1 doel en dat is hun programmatie die ze al 4000 jaar uitrollen in stand te houden.

Het boek "Nathalie" van Robin de Ruiter kun je bestellen middels de link hieronder:

https://www.dileilatheunisz.nl/product/nathalie-bekentenissen-van-een-topmodel-de-duistere-kant-van-de-mode-industrie-monarch-mind-control-slavernij-en-seksueel-misbruik-robin-de-ruiter/