METEN MET GEWETEN!

22-03-2021

Geweldig Sven, dit geeft toch weer bevestiging dat miljoenen gezonde mensen vaccineren een politieke beslissing is en GEEN MEDISCHE !!


Terwijl de overheid nog altijd de oogkleppen niet heeft willen afzetten en volledig blijft inzetten op het vaccinatieplan zijn er ook initiatieven die alternatieven onderzoeken.

Zo zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van testen dan slechts de veelbesproken PCR-test, zoals bijvoorbeeld antigeen- en antistoffentesten.

Het gericht inzetten van verschillende opties op dit gebied zou ertoe kunnen leiden dat men zich van overheidswege weer aanzienlijk meer vrijheden kan veroorloven zónder dat daar dwang of andere ongrondwettelijkheden aan te pas hoeven komen.

Hans Beekmans van Beekmans Tandartsen is een initiatiefnemer op dit gebied en Sven Hulleman sloeg de handen met hem ineen om een eerste testdag te organiseren en te onderzoeken wat ermee gewonnen zou kunnen worden.

Link ► https://www.sneltestpark.nl


Video ► https://youtu.be/rMhiPkWidqA

Een reactie onder de video:

Dat men dit nog NIET geïntroduceerd heeft, toont aan dat er GEEN behoefte is, naar terugkeren naar een NORMAAL leven! We worden geregeerd door criminelen.

Gelukkig zijn er nog nuchtere mensen, met een goed hart, die strijden!

Hopelijk, met resultaat.

Bedankt Sven en Mr Beekmans!


Hydroxycloroquine