HOE VER LATEN WIJ HET IN NEDERLAND KOMEN VOORDAT DE BOM BARST?

09-08-2021

In de wandelgangen gonst het al dat een volgende lockdown in Nederland veel onmenselijker zal zijn!


Wat is de werkelijke reden van de lockdowns volgens U?


Meld het ons per e-mail ► info@volkwordwakker.nl


Bericht uit CONCENTRATIEKAMP MELBOURNE (vorig jaar 2020)

Het volgende is een bericht in de vorm van een Tweet van iemand die "woont" in de stad Melbourne, op dit moment een concentratiekamp met miljoenen inwoners.

Hier in Melbourne bevinden wij ons op de 23ste dag van onze gevangenschap. We mogen één uur per dag luchten, we hebben een spertijd die om acht uur 's avonds ingaat, we mogen niet verder gaan dan vijf kilometer van onze woning zonder geldige Ausweiss, geen bruiloften, begrafenissen of kerkdiensten.

De meeste bedrijven en winkels zijn dicht, wij worden permanent geobserveerd door drones, mondkapjes zijn overal verplicht, je wordt gearresteerd als je bepaalde berichten op Facebook zet en dat allemaal voor 694 doden op een bevolking van 6,6 miljoen (0.01%).

De vrijheden in Australië zijn weggehaald door middel van de salami methode. Eén plakje per keer. Er zijn nu inmiddels zo weinig vrijheden overgebleven dat het allemaal niet meer uitmaakt.

Wanneer "wij" jou en je familie vertellen dat je op transport gaat in een veewagen, dan zullen jullie gaan.Een reactie onder dit bericht luidde als volgt:Waarom blijven de mensen dit accepteren...


Met miljoenen opgesloten?


Flikker die overheid eruit!