DEPOPULATIE CIJFERS VAN DE WERELDBEVOLKING

13-04-2021

 Er zijn 179 landen met een prognose voor 2025


(Excuses voor de eventuele stijlfouten en onjuiste vertaling vanwege de vertaling)


Op de onderstaande website is het volgende te lezen.

Klik op de icoontjes om de lijst te sorteren.

Deze website is non-profit, gebouwd op vrije tijd en wij bieden onze informatie en diensten zoals ze zijn zonder verdere uitleg en / of garanties.

We zijn niet aan een regering verbonden.

Houd er rekening mee dat de voorspelling niets meer is dan een spelletje getallen, of ze nu foutief of correct zijn, op basis van enkele speculatieve aannames.


Hoe je de website moet hanteren?

Lees eerst boven de tekst, dan zie je in de balk drie poppetjes staan.

Daar zet je je muis op en daarna zie je rode en groene driehoekjes.

Zet daarna je muis erop en je ziet hoe het volk gaat afnemen in ieder land.


Zie website â–º https://www.deagel.com/forecastOp de website is voorts te lezen:


In 2014 publiceerden we een disclaimer over de prognose.


In zes jaar tijd is het scenario drastisch veranderd.

Hieronder is de prognose van 2020 te lezen, houd er rekening mee dat de prognose nu weer geheel anders kan zijn.

Deze nieuwe disclaimer is bedoeld om de situatie vanaf 2020 apart te zetten.

Praten over de Verenigde Staten en de Europese Unie als gescheiden entiteiten heeft geen zin meer. Beiden zijn het westerse blok, blijven geld drukken en zullen hetzelfde lot delen.

Na COVID kunnen we twee belangrijke conclusies trekken:

Het succesmodel van de westerse wereld is gebouwd op samenlevingen zonder veerkracht die nauwelijks weerstand kunnen bieden, zelfs niet tegen een lage intensiteit. Er werd aangenomen, maar we kregen de volledige bevestiging zonder enige twijfel.

De COVID-crisis zal worden gebruikt om de levensduur van dit stervende economische systeem te verlengen door middel van de zogenaamde Great Reset.

De grote reset; zoals de klimaatverandering, opstand met uitsterven, planetaire crisis, groene revolutie, schalieolie (...) hoaxes die door het systeem worden gepromoot; is een nieuwe poging om het verbruik van natuurlijke hulpbronnen drastisch te vertragen en daardoor de levensduur van het huidige systeem te verlengen.

Het kan een tijdje effectief zijn, maar zal uiteindelijk het probleem met de kern niet aanpakken en zal het onvermijdelijke alleen maar uitstellen. De belangrijkste heersende elites hopen aan de macht te blijven, wat in feite het enige is dat hen echt zorgen baart.

De ineenstorting van het westerse financiële systeem - en uiteindelijk de westerse beschaving - was de belangrijkste motor in de voorspelling, samen met een samenvloeiing van crisis met een verwoestende uitkomst.

Zoals COVID heeft bewezen, zijn westerse samenlevingen die multiculturalisme en extreem liberalisme omarmen, niet in staat om met echte ontberingen om te gaan.

De Spaanse griep een eeuw geleden betekende de dood van 40-50 miljoen mensen. Tegenwoordig is de wereldbevolking vier keer zo groot als de vliegreizen in volle gang zijn, wat per definitie een superspreider is.

De dodelijke slachtoffers in de wereld van vandaag zouden in relatieve termen 160 tot 200 miljoen vertegenwoordigen, maar waarschijnlijker tussen 300 en 400 miljoen, rekening houdend met de factor vliegreizen die een eeuw geleden nog niet bestond.

Tot nu toe bedraagt ​​het dodental bij COVID ongeveer 1 miljoen mensen. Het is vrij waarschijnlijk dat de economische crisis als gevolg van de lockdowns wereldwijd meer doden zal veroorzaken dan het virus.

Het sovjetsysteem was minder in staat om de mensen lekkers te bezorgen dan het westerse. Niettemin was de Sovjetmaatschappij compacter en veerkrachtiger onder een autoritair regime. Dat in gedachten heeft de ineenstorting van het Sovjet-systeem 10 procent van de bevolking weggevaagd.

De grimmige realiteit van diverse en multiculturele westerse samenlevingen is dat een ineenstorting een tol van 50 tot 80 procent zal hebben, afhankelijk van verschillende factoren, maar in het algemeen zullen de meest diverse, multiculturele, schuldenlastige en rijke (hoogste levensstandaard) de hoogste tol krijgen.

De enige lijm die ervoor zorgt dat zo'n afwijkende collage niet uit elkaar valt, is overconsumptie met zware doses bodemloze degeneratie vermomd als deugd.

Niettemin zorgen de wijdverbreide censuur, haatwetten en tegenstrijdige signalen ervoor dat zelfs die lijm niet meer werkt. Niet iedereen hoeft te sterven, migratie kan hierin ook een positieve rol spelen.

De landen die voorheen bekend stonden als tweede en derde wereldlanden zijn op dit moment een onbekende. Hun lot hangt af van de beslissingen die ze in de toekomst nemen. Westerse mogendheden zullen ze niet overnemen zoals in het verleden, omdat deze landen hun eigen steden niet zullen kunnen beheersen, veel minder waarschijnlijke landen die ver weg zijn. Als ze gebonden blijven aan de voormalige Wereldorde, zullen ze langs westerse machten ten onder gaan, maar zullen ze niet de brutale neergang van de laatste tijd ervaren omdat ze armer en niet divers genoeg zijn, maar eerder vrij homogeen gebruikt om met een soort van ontbering om te gaan, maar niet precies degene die eraan komt.

Als ze naar China overschakelen, kunnen ze de kans krijgen zich te stabiliseren, maar zijn ze afhankelijk van het beheer van hun hulpbronnen.

We hadden verwacht dat deze situatie zich zou ontvouwen, en eigenlijk ontvouwt zich nu, nu de verkiezingen in november een grote bom zouden veroorzaken als Trump wordt herkozen. Als Biden wordt gekozen, heeft dat ook zeer slechte gevolgen. Er is veel kwaad bloed in de westerse samenlevingen en de protesten, demonstraties, rellen en plunderingen zijn slechts de eerste symptomen van wat komen gaat. Er vindt echter een nieuwe trend plaats die deze overschaduwt.

De situatie tussen de drie grootmachten is drastisch veranderd. De enige relevante prestatie van de westerse mogendheden in het afgelopen decennium was de vorming van een strategische alliantie, zowel militair als economisch, tussen Rusland en China. Op dit moment is het potentiële partnerschap tussen Rusland en de Europese Unie (EU) dood, nu Rusland zich definitief naar China wendt. Dat was vanaf het begin de meest waarschijnlijke uitkomst. Airbus heeft nooit geprobeerd een echt partnerschap tot stand te brengen, maar eerder een strategie om de Russische lucht- en ruimtevaartindustrie te laten verdwijnen. In feite hebben Rusland en China een nieuwe alliantie gevormd om een ​​langeafstandsvliegtuig te bouwen. West-Europa (om nog maar te zwijgen van de Verenigde Staten) was nooit geïnteresseerd in de ontwikkeling van Rusland of het aangaan van iets anders dan een meester-slaafrelatie waarbij Rusland grondstoffen leverde en zich aan de lijn van het Westen hield. Het was toen duidelijk en vandaag is het een feit.

Rusland bereidt zich sinds 2008 voor op een grote oorlog en China heeft de afgelopen twintig jaar haar militaire vermogens uitgebreid. Tegenwoordig is China geen tweede macht in vergelijking met de Verenigde Staten. Zowel in militair als economisch opzicht staat China op hetzelfde niveau en loopt het op sommige specifieke gebieden ver voorop. Op het gebied van hightech is 5G een succes geweest in de commerciële wereld, maar de Type 055-torpedobootjager is ook een nieuwe doorbraak, waarbij de VS halverwege dit decennium een ​​vergelijkbare capaciteit hebben verworven (DDG 51 Flight IIII) (waarschijnlijker tegen 2030). Nanchang, het leidende schip van de Type 055-klasse, werd in gebruik genomen tijdens de pandemie en lockdown in China.

Zes jaar geleden was de kans op een grote oorlog klein. Sindsdien is het gestaag en dramatisch gegroeid en vandaag is het verreweg het meest waarschijnlijke grote evenement in de jaren 2020. Het ultieme conflict kan op twee manieren ontstaan. Een conventioneel conflict waarbij minstens twee grootmachten betrokken zijn, dat escaleert tot een open nucleaire oorlog. Een tweede scenario is mogelijk in de periode 2025-2030. Een Russische stiekeme aanval op de Verenigde Staten en zijn bondgenoten met de nieuwe S-500, strategische raketverdediging, Yasen-M-onderzeeërs, INF Zircon- en Kalibr-raketten en een aantal nieuwe ruimtevaartuigen die de sleutelrol spelen. Bij de eerste sneak-aanval zouden alle Russische raketafdelingen van de strategische strijdkrachten (bommenwerpers en grondraketten) betrokken zijn in de verschillende stadia van een dergelijke aanval, wat een strategische vertaling zou zijn van wat in november 2015 in Syrië werd gezien. zo'n mogelijkheid om een ​​zeer nauwkeurige, meervoudige, gecombineerde wapenaanval uit te voeren op doelen die meer dan 2000 kilometer verderop liggen. De westerse inlichtingendienst had geen idee. De ironie is dat de Verenigde Staten sinds het einde van de Koude Oorlog via de NAVO hebben gemanoeuvreerd om een ​​positie te bereiken om een ​​eerste aanval op Rusland uit te voeren en nu lijkt het erop dat de eerste aanval kan plaatsvinden, maar het land dat klaar is, zou de Verenigde Staten zijn.

Een andere bijzonderheid van het westerse systeem is dat de individuen ervan zijn gehersenspoeld tot het punt dat de meerderheid hun morele hoge grond en technologische voorsprong als een gegeven accepteert. Dit heeft geleid tot de opkomst van de suprematie van de emotionele argumenten boven de rationele argumenten die worden genegeerd of afgekeurd. Die mentaliteit kan een sleutelrol spelen bij de komende rampzalige gebeurtenissen. In het sovjetsysteem was in ieder geval de zwijgende meerderheid van de mensen zich bewust van de drogredenen die ze beu waren.

We kunnen de beweringen van de Verenigde Staten over de diefstal van de G5 door China of over hypersonische technologie door Rusland zien als het bewijs dat de westerse elites ook besmet zijn door die overmoed. In het komende decennium zal het duidelijk worden dat het Westen achter het Rusland-China blok aan het raken is en de malaise kan uitgroeien tot wanhoop. Oorlog voeren lijkt misschien een snelle en gemakkelijke oplossing om de verloren hegemonie te herstellen en ze eindelijk terug te vinden in een Frankrijk 1940-moment. Frankrijk had toen nog geen kernwapens om van een nederlaag een overwinning te maken. Het Westen zou die ruil kunnen proberen omdat het onaangename vooruitzicht niet Mars en Venus te zijn, maar eerder een bullebak en zijn vuile teef die wegrent van angst terwijl de rest van de wereld hen uitlacht.

Als de koers niet drastisch verandert, zal de wereld getuige zijn van de eerste nucleaire oorlog. De instorting van het Westblok kan voor, tijdens of na de oorlog plaatsvinden. Het doet er niet toe. Een nucleaire oorlog is een spel met miljarden slachtoffers en de ineenstorting speelt in de honderden miljoenen.