DE WARE WETENSCHAP ACHTER DE PIJNAPPELKLIER, OFWEL HET DERDE OOG

04-07-2021


Dit is wat er gebeurd met de PCR-test, vernietiging van de pijnappelklier, het derde oog!


Heb jij jezelf al eens afgevraagd waarom de methode van huidige zogenaamde PCR-testen in werkelijkheid heel anders worden uitgevoerd dan dat er wordt gesuggereerd op de promotie filmpjes? In de praktijk blijkt dat dit zeer pijnlijke test is en ook nog eens de nodige nare bijwerkingen heeft. Veel mensen die de test hebben laten doen hebben dit ervaren. Ook hebben al deze mensen ervaren dat er een of ander bijtend chemisch goedje zit op de top van de giga wattenstaaf die met forse kracht zo diep mogelijk in je neus geknald wordt.

Het heeft alles te maken met je zogeheten Derde Oog. En dat zit nu juist in dat voorste gedeelte van je hersenen wat ze dus (in een laatste wanhopige poging om ons te onderdrukken) kapot willen maken.

Het derde oog, oftewel het zesde chakra, is het centrum van intuïtie en paranormale begaafdheid. Helderziendheid is een van de resultaten van een goed ontwikkeld derde oog, maar deze chakra is voor veel meer verantwoordelijk dan enkel het voorspellen van toekomstige fenomenen. Wanneer je je derde oog opent, word je je namelijk bewust van het grote geheel. Er ontstaat een vermogen om alles te zien en daardoor zal je perspectief veranderen en zul je in staat zijn om jezelf te begrijpen in de context van het grotere geheel. Om het derde oog te gebruiken en om door tijd en ruimte heen te kijken, is het echter belangrijk om het eerst te gebruiken om jezelf te zien.

Dit is al duizenden jaren bekend. Maar voor de overheersers is het té gevaarlijk dat hun "slaven" dit weten. Want stel toch eens dat deze "slaven" wél de werkelijkheid zien en in opstand komen?

Bron ►https://angel-wings.nl/politiek-elite/2020/09/pcr-testen/Dr. Joe Dispenza legt de waarheid achter het derde oog uit!


Wauw dit is zo krachtig!

Wanneer je pijnappelklier (of het derde oog) is ontwaakt, ben je klaar voor transcendentale, mystieke momenten. Je opent de deur naar hogere dimensies van ruimte en tijd. De pijnappelklier produceert de chemische stof dimethyltryptamine (DMT), een van de krachtigste hallucinogene stoffen die de mens kent.

Video ► https://www.facebook.com/wokebreed/videos/843666666490723Wat is DMT?


DMT is een tripmiddel dat emoties versterkt en verstopte herinneringen laat herbeleven.

De bloeddruk en hartslag stijgen, spieren worden slapper en het lichaam kan heel zwaar aanvoelen. Soms hebben mensen de ervaring dat ze communiceren met een intelligent wezen dat hen dingen vertelt over hoe het leven in elkaar zit. Andere mensen worden heel bang en soms hebben mensen het idee dat ze doodgaan.

Als DMT wordt gerookt dan beginnen de effecten al binnen 1 minuut. De trip kan ongeveer een half uur duren.

Wanneer mensen ayahuasca drinken innemen dan duurt het een half uur voordat de eerste effecten beginnen en de trip blijft dan ongeveer 4 tot 6 uur duren.

Bron ► https://www.drugsinfo.nl/dmt/werking-van-ayahuasca-dmt
Wat is Ayahuasca?


Ayahuasca: het visionaire plantmedicijn uit de Amazone.

Ayahuasca is een krachtige, hallucinerende en visionaire drank van de inheemse stammen in het Amazoneregenwoud. Ayahuasca drink je niet voor je plezier of voor de lol.

Ayahuasca is een thee, gebrouwen van een mix van verschillende planten, met een lange en rijke historie onder de inheemse bevolking van vooral Zuid-Amerika.
Het brouwsel wordt gemaakt van twee primaire ingrediënten uit het regenwoud: de Banisteriopsis Caapi liaan en de bladeren van de Psychotria Viridis plant. Beide worden urenlang gekookt in water, waarna een donkerbruine, dikke, thee-achtige substantie ontstaat: Ayahuasca.

De thee wordt vrijwel altijd gedronken in een ceremoniële setting en wordt gezien als een natuurlijk medicijn, bedoeld voor innerlijke heling en om contact te leggen met de voorvaderen in het geestenrijk. De ceremonies worden geleid door een sjamaan: een traditionele medicijnman van de Indianenstam. De sjamanen volgen eeuwenoude tradities, die generaties lang zijn doorgegeven en tot op de dag van vandaag een belangrijke rol spelen in de culturen van deze inheemse stammen in de Zuid Amerikaanse regenwouden. Van zeker 72 inheemse stammen in de Amazone is bekend dat ze Ayahuasca als heilig sacrament beschouwen en gebruiken.

Wat is er zo speciaal aan deze drank dat zoveel traditionele volkeren het al duizenden jaren consequent gebruiken? De werkingsmechanismen van Ayahuasca zijn fascinerend. De Psychotria Viridis bladeren, ook wel bekend als Chacruna, bevatten grote hoeveelheden DMT (dimethyltriptamine). DMT is de meest psychoactieve, of geestverruimende stof die tot nu toe op aarde gevonden is. DMT staat ook wel bekend als het god-molecuul.

Om de effecten van DMT te ervaren, is het is echter niet voldoende om alleen deze bladeren te consumeren. Ieder mens heeft in zijn maag een aantal enzymen die ervoor zorgen dat DMT afgebroken wordt voordat het onze bloedbaan kan bereiken. Hierdoor kunnen mensen de duizenden verschillende planten, groenten en fruit kunnen eten die DMT bevatten, zonder in een overweldigende hallucinerende trip terecht te komen. DMT komt namelijk voor in vrijwel alle planten, bomen en struiken op aarde.

Het andere primaire ingrediënt van Ayahuasca, de Banisteriopsis Caapi liaan, bevat een aantal chemische stoffen die ervoor zorgen dat precies de juiste enzymen in de menselijke maag worden uitgeschakeld, waardoor de DMT uit de bladeren niet langer afgebroken wordt in de maag. Hierdoor kan de DMT uit de bladeren, wél de bloedbaan en zo uiteindelijk de hersenen bereiken. De ene plant zorgt er dus voor dat de andere actief wordt in het menselijk lichaam. DMT werkt op een krachtige manier op de serotonine-receptoren in onze hersenen, op een vergelijkbare wijze als LSD, paddo's en andere psychedelische stoffen.

Bron ► https://www.afkickkliniekwijzer.nl/ayahuasca/Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!