DE HELE NEDERLANDSE REGERING MOET GEARRESTEERD WORDEN!

11-07-2021


Gaat Thierry Baudet aangifte doen bij de politie met de informatie die hij vandaag (11-07-2021) kreeg toegezonden per e-mail?


Wij wachten rustig af wat er zich gaat voltrekken...

Een Nederlandse patriot/vrijheidsstrijder stuurde vandaag een mail naar de onderstaande e-mailadressen, waaronder ook Thierry Baudet.


De persoonlijk gerichte boodschap in de mail voor Thierry Baudet luidde als volgt:

Beste Thierry,

Geef deze info door aan de politie door middel van een aangifte, en het leger om de hele regering te arresteren.

Aanklacht is genocide en hoogverraad tegen de bevolking.Een marinier uit het leger doet een boekje open over de criminele overheid!

Een niet mis te verstane boodschap van een marinier in de ondertaande video.

Let op!

40 tot 50% van het legerpersoneel van de kazerne waar deze marinier is gelegerd vertrouwd de vaccinatiespuit niet en weten dat de overheid keihard staat te liegen!

Zie het kanaal van vaccinatieschade ► https://t.me/covidvaccineinjuries


Veel commando's, mariniers, luchtmobiles en politiemensen zijn reeds Wakker!

Zij hebben het besef dat ze de bevolking moeten beschermen tegen elke vijand, in binnen- of buitenland. Ze zijn ervoor opgeleid en gaan in actie komen.

De liegende politici en functionarissen zullen er dan één voor één uitgepikt worden.


Deze militair is te volgen op het Telegram kanaal ► https://t.me/militair17


(Tip: Download hiervoor eerst de Telegram app)Zelf hulp Kameraden hulp, is een code in het leger!


Mail verzonden door een Nederlandse patriot/vrijheidsstrijder naar vele politici en andere functionarissen


Verzonden: 11 July 2021 10:09

Aan: sdn@planet.nl; 'nimh@mindef.nl.'; info@bpoc2020.nl; 

info@gezondverstand.eu

CC: C.vdStaaij@tweedekamer.nl; g.segers@tweedekamer.nl; g.wilders@tweedekamer.nl; h.krol@tweedekamer.nl; j.klaver@tweedekamer.nl; k.dijkhoff@tweedekamer.nl; l.asscher@tweedekamer.nl; lilianmarijnissen@sp.nl; m.agema@tweedekamer.nl; marianne.thieme@tweedekamer.nl; persvoorlichting@tweedekamer.nl; r.jetten@tweedekamer.nl; rvd.pers.kh@minaz.nl; t.baudet@tweedekamer.nl; t.kuzu@tweedekamer.nl; voorzitter@tweedekamer.nl; guy.verhofstadt@ep.europa.eu; judith.sargentini@ep.europa.eu; persvoorlichting@tweedekamer.nl; pers@omroepmax.nl; perscommunicatie.almelo@rechtspraak.nl; pers@tros.nl; persberichten@vara.nl; pers@fvd.nl; pers@ongehoordnederland.nl; mijnbrief@ongehoordnederland.nl; Leden@fvd.nl; ledenadministratie@pvda.nl; p.omtzigt@tweedekamer.nl; w.vhaga@tweedekamer.nl; s.kaag@tweedekamer.nl; malik.azmani@europarl.europa.eu; bart.groothuis@europarl.europa.eu; jan.huitema@europarl.europa.eu; caroline.nagtegaal@europarl.europa.eu; samira.rafaela@europarl.europa.eu; liesje.schreinemacher@europarl.europa.eu; sophie.intveld@europarl.europa.eu; tom.berendsen@europarl.europa.eu; peter.vandalen@europarl.europa.eu; esther.delange@europarl.europa.eu; jeroen.lenaers@europarl.europa.eu; antonius.manders@europarl.europa.eu; annie.schreijer-pierik@europarl.europa.eu; mohammed.chahim@europarl.europa.eu; agnes.jongerius@europarl.europa.eu; paul.tang@europarl.europa.eu; vera.tax@europarl.europa.eu; lara.wolters@europarl.europa.eu; rob.rooken@europarl.europa.eu; rob.roos@europarl.europa.eu; bert-jan.ruissen@europarl.europa.eu; bas.eickhout@europarl.europa.eu; kim.vansparrentak@europarl.europa.eu; tineke.strik@europarl.europa.eu; anja.hazekamp@europarl.europa.eu; marcel.degraaff@europarl.europa.eu; dorien.rookmaker@europarl.europa.eu


Bewijs leesbevestigingen dat de mail reeds is gelezen door Thierry Baudet en vele anderen!

:

Onderwerp: AANGIFTE


De mail luidde als volgt:


"Geachte mail ontvangers.

Onderstaande video is een uitgebreid verslag over de C19 leugen en aanslag op de bevolking.

Het toekennen van de A status is voor een griepvirus is daardoor mede een tool om de bevolking blijvend te onderdrukken en te motiveren om een zelfmoord injectie te laten zetten.

Nu alle info bekend is, zal het Leger haar taak moeten uitvoeren, om de bevolking te beschermen tegen de bedreiging vanuit de georganiseerde misdaad is voorgedrongen is in onze regeringen.

Ik hoop dat u de ernst inziet van deze Genocide die Rutte en De Jonge op hun geweten hebben.

Verzoek vriendelijk om gerichte actie te ondernemen en de bevolking te beschermen, alle maatregelen die niet legitiem zijn per direct op te heffen.

Er een uitgebreid onderzoek komt om alle daders voor een oorlogstribunaal te berechten, want dit is een oorlog misdaad gepleegd door de verraders uit de Politiek.

Alle acties vanuit Politie om de corrupte politiek te beschermen, en ondersteunen in deze misdaad maakt dat deze agenten mede schuldig zijn om in deze misdaad te volharden door alle leugens van de politiek.

Hartelijke groet,"

Een Nederlandse Patriot/Vrijheidsstrijder

(Bij onze redactie is de naam bekend)In de onderstaande video wordt alles onthuld over de COVID-19 geschiedenis van de fraude om de wereldbevolking te gijzelen!


Iedereen kreeg vanmorgen de video per mail toegezonden die in de bovenstaande mailadressen worden genoemd.

"Ich habe es nicht gewusst" gaat dus niet meer op beste lezers!


Video ► https://www.bitchute.com/video/Fyoh6Px2bRuv/


Dr. David Martin interviewed by Dr. Reiner Fuellmich | German Corona Investigative

Dr. Reiner Fuellmich interviews Dr. David Martin as part of the German Corona Investigative. Original video ► https://youtu.be/Jtc-_0tkeogOpmerking: De onderstaande info over het vliegverkeer in Europa werd ook meegezonden in de mail.Wat is er momenteel gaande volgens U?


Wanneer U het denkt te weten mag U ons een e-mail of bericht zenden.

Het e-mail luidt als volgt: info@volkwordwakker.nl 

Een bericht kunt U snel en eenvoudig middels het onderstaande berichtenformulier toezenden.

Dank U wel namens de redactie van de Waarheidskrant "VOLK WORD WAKKER"


BERICHTENFORMULIER


Dank voor alle berichten en reacties!


Grote dank (namens de redactie) aan een ieder die reageerde op onze oproep.

We werden overspoeld door veel goede en inzichtelijke berichten en reacties.

De reacties en berichten zijn te lezen in het onderstaande artikel.


https://www.volkwordwakker.nl/l/aan-de-nederlandse-bevolking-werd-gevraagd-wat-er-nu-gaande-is/