"ICH HABE ES NICHT GEWUSST" KUNT U NIET MEER ZEGGEN NA HET LEZEN VAN DIT ARTIKEL


Stuur de onderstaande brief naar Uw eigen huisarts en alle artsen die U kent en stuur dit artikel of de onderstaande brief naar iedereen door die U kent op social media en print deze brief uit en deel de brief uit.

Rob Elens is een echte, betrokken huisarts die niet gekocht is door de NWO- globalisten!

BRAVO !!!!!


Gedateerd op 30 maart 2021

- BRIEF -


Geachte doctoren en een ieder die dit leest,

Vanaf heden ligt er een taak voor U om Uw pati├źnten of klanten rustig te informeren.

Maak gebruik van Uw autoriteit en uitstraling om mensen te overtuigen.

In vele gemeenschappen wordt de mening van doctor voor waarheid aangenomen.

Maar ook een juiste uitstraling laat de mensen nadenken.

U zult op dit tijdstip UW kennis hebben opgedaan dat het opgelegde beleid door de regering inzake COVID-19 in de verste verte niet klopt. Vele van Uw collega's zijn al in het verweer.

Bent U hier (nog) niet van op de hoogte, wat haast niet voorstelbaar is, heeft U de taak rondvraag te doen bij collega's. Er is inmiddels genoeg bekend in de medische wereld.

Huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel is een voorbeeld, er is genoeg te vinden op YouTube. Verdiept U zich wat de wereldwijde maatregelen en bedoelingen zijn. Het is nu niet nodig om ALLES te weten, de echte waarheid zal als schokkend ervaren kunnen worden en is in eerste instantie niet nodig.

Corona is een HOAX (leugen), de PCR test is helemaal niet bedoeld om een "virus" op te sporen. Test U hiermee een varken, paard, banaan zal die positief testen. De teststokjes en mondkapjes die afkomstig zijn uit China zijn levensgevaarlijk en bevatten MORGELONS.

Zeer schadelijk voor gezondheid, zoals aangetoond in onderzoeken in diverse landen d.m.v. microscopisch onderzoek. De dragers hebben 's avonds hoofdpijn, zoek maar eens uit waarom?

LEES DIT GOED: 


VANAF HEDEN NIET meer "TESTEN ". 


Ook de vaccinaties moeten ONMIDDELLIJK gestopt worden !!!!!


De vaccinatie die eigenlijk geen vaccinatie genoemd mag worden is een medisch experiment. Het MOET U bekend zijn dat er duizenden slachtoffers vallen, diverse verpleegtehuizen zijn geconfronteerd geworden met tientallen doden.

Frappant is het feit: Gaat er iemand dood NA het toedienen van het vaccin de doodsoorzaak altijd een onderliggend lijden is. Terwijl als iemand een dodelijk Verkeersongeluk overkomt, altijd geboekt word als doodsoorzaak CORONA.

Er worden doctoren die een alternatief medicijn tegen Corona(griep) toedienen een absurde dwangsom opgelegd. Er wordt op gehamerd het door de regering afgeroepen beleid te volgen. Men kan toch begrijpen dat dit de grootste CHANTAGE is uit de mensheid.

Geruststellend voor U is dat de boete nooit geïnd gaat worden. ALLE TV KIJKENDE MENSEN ZIJN geïndoctrineerd door alle televisie EN RADIO uitzendingen (VOLKS-HYPNOSE) die in geheel gecontroleerd worden door het misdadige regime. Het lijkt wel de grote Rasta Rostelli-show (MINDFUCK).

Tijdens het NEURENBERG-tribunaal werd Hermann Goring gevraagd hoe het toch mogelijk was, om alle Duitse mensen voor hun misdadige regime te winnen.

Zijn antwoord: "Heel eenvoudig ANGST zaaien."

We kennen inmiddels het Goebbels verhaal die alle Media in Duitsland destijds in zijn macht had (vergelijkbaar met NU).

Het Tweede NEURENBERG-TRIBUNAAL is op dit moment in volle gang en wordt geleid door de Amerikaanse-Duitse advocaat Reiner Fuelmich, wereldwijd gesteund door duizenden advocaten. Die daarmee het door DAVOS geïnstitutionaliseerde Covid-19 schandaal aanklaagt.

Zelfs de verkiezingen die geen verkiezingen waren zijn gemanipuleerd.

Per HEDEN wordt van U verwacht dat U zich inzet om binnen een week mondkapvrije omgeving te cre├źren. Er wordt gecontroleerd dat er in uw omgeving zichtbaar minder mondkappen gedragen worden.

Bewijs dat U Uw taak serieus neemt, er kunnen consequenties volgen in later stadium (vrijwaring of beschuldiging.)

Leiders die deze brief ontvangen kunnen zich onsterfelijk maken, toon LEF en BALLEN.

Deze brief aan U zal bewaard worden met datering van bezorging.

Alle bezorgadressen staan vanaf heden op het internet en worden doorgestuurd en opgeslagen in Amerikaans datacenter. U kunt zich per heden niet meer beroepen op "dass haben wir nicht GEWUSST".

U wordt VERANTWOORDELIJK gehouden voor alle daden die U na deze datum verricht, inzake het hierboven beschrevene.

Beschouw dit zeker niet als dreigement maar als belofte aan U.

Hoogachtend,

Een wakkere bezorgde burger.Luister goed naar Rob Elens die zich uitspreekt over corona en gevaarlijke vaccinaties (injecties) en het innemen van voldoende vitamines en mineralen.


[Forwarded from ­čööKlokkenluiders­čöö voor ­čĽŐvrijheid­čĽŐ (A A)]

Het is voor jullie vast geen geheim meer dat tot 90% van de mensen aan de beademingsapparatuur de dood zijn ingejaagd. 

Vaak had dit te maken met het lukraak volgen van protocollen.

Graag horen we de verhalen van binnenuit.

Kunnen alle klokkenluiders in de zorg zich bij ons melden?

https://www.news18.com/news/world/nearly-90-covid-19-patients-put-on-ventilators-in-new-york-hospitals-died-shows-study-2589673.html


Bekijk de onderstaande website ook eens?

Het klinkt krankzinnig en dat is het ook!

Luister wat de dame in deze video heeft ontdekt
en zie de bewijzen die volgen:

https://www.weesdeweerstand.nl/de-test-is-het-vaccin/Hieronder leest U dat vaccinaties een verdienmodel zijn en dat ze ingezet worden om een Pandemie levend te houden, het is een grote FARCE en misleiding van de satanische Elite!